Binnenkort verkrijgbaar: Toolbox voor re-integratieprofessionals

rr_20_72rgb

Hij is bijna af: de toolbox voor re-integratiecoaches. Een project waar ik (heel) lang en hard aan heb gewerkt. En waar ik zo blij mee ben.

De toolbox voor re-integratiecoaches bestaat uit twee delen. De kansverkenner is een papieren uitgave die (startende) re-integratieprofessionals helpt om snel een antwoord te kunnen geven op de vraag: ‘Welke re-integratieinstrumenten kan ik bij deze klant inzetten?’. Je kunt de kaart gebruiken voor elke klant die zijn arbeidsmarktkansen wil vergroten, een baan zoekt of een eigen bedrijf wil starten. Door het beantwoorden van vragen, ontdek je welke regelingen gebruikt kunnen worden en welke alternatieven er zijn. Afgelopen jaar heb ik de Kansverkenner al uitgereikt aan deelnemers aan mijn trainingen en kennisabonnementen. Bij een klant hangt de verkenner inmiddels ingelijst aan de muur!

Bij de kansverkenner hoort een ebook met daarin voor alle 56 instrumenten een uitgebreide uitleg, tips en een checklist met de voorwaarden die gelden bij de inzet van het instrument. Deze maand zet ik de laatste puntjes op de i en werk ik alles bij voor 2019. En als mijn nieuwe website begin maart af is dan kan ook jij de toolbox bestellen.

Met dit instrument kom je beslagen ten ijs in gesprekken met klanten, werkgevers en UWV en gemeenten.

Wil je een mailtje ontvangen zodra de Toolbox beschikbaar is? Stuur een mailtje naar info@raadenrespons.nl